UČITAVANJE

Type to search

Užice

Zvezda savladala Selekciju Užica u prvoj pripremnoj utakmici

27.06.2023.
Deli

U prijateljskoj utakmici koja je odigrana na stadionu “Radomir Antić” u Užicu, fudbaleri Crvene Zvezde savladali su Selekciju grada Užica rezulatom 1:3 (1:2).
Ovo je bila prva utakmica na klupi novog trenere Crvene Zvezde Bahara, koji je imao priliku da se uveri u trenutno stanje ekipe. Naspram njih našao se kombinovani sastave Selekcije Užica koju je sa klupe predvodio trener pionirske selekcije GFK Slobode Nebojša Panović. Radi se o mladim igračima koji nastupaju za GFK Slobodu, FK Jedinstvo Putevi, FK Sloga Požega..
Kao što je bilo i očekivano fudbaleri Zvezde su kontrolisali meč, lopta je uglavnom bila u njihovom posedu. Prvi gol viđen je u 22. minutu kada se Mijatović najbolje snašao ispred gola Užičana i savladao Tasića za 1:0. Nisu se predavali domaći pa su tako u 32. minutu preko kapitena Lazovića, koji je sjajnim udarcem savladao novog golmana Zvezde Glezera, stigli do 1:1. Ipak, odbrana Selekcije Užica nije dugo izdržala pa je Katai u 42.minutu doneo prednost svojoj ekipi, sa tim rezultatom otišlo se na odmor. U drugom poluvremenu šansu su dobili i igrači sa klupe. Konačan rezultat utakmice postavlja Gobeljić u 63. minutu. Svoj naredni meč ekipa Crvene Zvezde odigraće u četvrtak protiv Borca iz Banja Luke, takođe na stadionu u Užicu.

Selekcija Užica: Tasić, Milovanović, Radojević, Đ. Lazović, Krstović, Ivanić, Petrović, Rašković, N. Lazović, Ivanović, Đurić.

Igrali su još: Đoković, Vučićević, Bralušić, Lučić, Glišić, Toković, Marković, Lazić, Katić.

Crvena zvezda: Glazer, Vigo, Milunović, Dragović, Rodić, Stamenić, Kanga, Ivanić, Mitrović, Katai, Mijatović.

U drugom poluvremenu: Vasiljević, Nedeljković, Gobeljić, Mijailović, Nikolić, Srnić (od 70. Stanković), Ado, Šljivić, N. Mituljikić (od 70. J. Mituljikić), Lučić, Prucev.

foto: crvenazvezda.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *